Graef cooking course on 03.03.2020

Fish | Winter codfish cooked to perfection Sous Vide
  • max. 16 Teilnehmer pro Kurs
  • Kosten pro Person inkl. Verpflegung und Materialkosten
  • Termin: 03.03.2020, 18:00 - 22:00 Uhr
€ 75.00
incl. VAT and free shipping
Will be shipped via email – Germany: € 0.00
Termin

Graef cooking course "Asparagus in the last meters" - 18.06.2019 - 06:00 - 10:00 pm

For all lovers of good cuisine who want to expand their knowledge about cooking.

The cooking course includes asparagus, chanterelles and strawberries.

Drinks are included.

Time: 06:00 - 10:00 pm.

Please note our cancellation conditions.

Termin:
03. März 2020
Time:
18:00 Uhr - 22:00 Uhr
Location:
GRAEFS Mundwerk
Kosten:
inkl. Verpflegung und Materialkosten
Teilnehmeranzahl:
maximal 16 Teilnehmer pro Kurs
Item no:
KOCHKURS3
EAN:
-